sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Trăiri de Octombrie


Zilele lui octombrie s-au scurs rând pe rând lăsând în urmă  multe amintiri frumoase, hrană pentru suflet pentru anii ce vor urma şi un parfum diafan de nostalgie. Chiar dacă vremea nu a fost generoasă şi am avut doar câteva zile cu soare, chiar dacă m-au încercat mai multe răceli din care ultima a evoluat până la antibiotice, luna octombrie a fost minunată. 

Octombrie pentru mine a însemnat muzică, concerte, film, teatru, Blues Festival, Astra Film Festival, Comedy Cluj, prima cană cu vin fiert din sezonul toamnă-iarnă, ploaie, multă ploaie, Faust, vânt, raze de soare, oameni noi, cărţi, Cristi Puiu, poveşti, locuri noi, situaţii inedite, Ofelia Popii, cea mai frumoasă stradă din Sibiu, Walk of fame, melci, Fechetău, toate acestea îmbrăcate într-un amestec de sentimente şi trăiri.

Fără să fac vreo ierarhie o să iau pe rând momentele lunii şi voi face o retrospectivă a acestora:De departe cel mai emoţionant moment a fost revederea cu Mihai care a exclamat îmbrăţişându-mă: "În sfârşit, după 10 zile!"

Mulţumesc Octombrie, ne vedem anul viitor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu