marți, 20 decembrie 2016

Dumitru Budrala Omul TimpuluiM-a bucurat foarte mult ştirea citită pe astrafilm.ro conform căreia Dumitru Budrala, regizor și director fondator Astra Film Sibiu, este unul dintre laureații celei de-a III-a ediții a Galei ”Oamenii Timpului”. 

Pe domnul Budrala am avut bucuria să-l descopăr anul acesta prin intermediul documentarelor realizate de domnia sa, iar mai apoi am avut onoarea să-l cunosc "în carne şi oase" chiar la el acasă, în octombrie, la ediţia 23 a Astra Film Festival. Am cunoscut un om pasionat, dedicat întru totul muncii sale, dovadă că ediţia din acest an s-a bucurat de un succes fenomenal şi datorită faptului că a avut viziune şi curaj, reuşind să atragă un public entuziast.

”Acest premiu mă onorează pentru că este un semn al recunoașterii și aprecierii pentru munca depusă de-a lungul a mai bine de două decenii. Fiecare ediție aduce plus valoare festivalului și în fiecare an încercăm nu doar să păstrăm ritmul, dar și să ridicăm ștacheta, un lucru absolut necesar pentru a putea continua ideea inițială a festivalului, aceea de a fi o platformă de cinema sincronizată cu ceea ce se întâmplă în lume în materie de producție de film. Festivalul a crescut enorm în ultimii ani, asta se reflectă în calitatea programelor, selecția de filme tot mai bună, numărul record de filme înscrise în fiecare an și în apetitul publicului pentru acest gen de cinema. AFF Sibiu este un loc viu pentru vizionarea de film, cu o atmosferă efervescentă care transformă orașul în destinație pentru zeci de mii de regizori și cinefili de toate vârstele” a declarat Dumitru Budrala.

Campania „Oamenii Timpului“ își propune identificarea, promovarea și premierea publică a unor personalități care contribuie decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public național sau internațional.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu