vineri, 6 mai 2016

Delahoya la ediţie aniversară


Cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, aflat la cea de-a 20-a ediţie, a definitivat lista artiştilor participanţi. Vom avea parte de două zile de festival, trei scene, peste 40 de artiști și headliners care evoluează pe scenele celor mai mari evenimente de profil din lume.

Nic Fanciulli, James Zabiela, Audiofly, Calyx & Teebee, Simina Grigoriu, Jay Lumen, Livio & Roby și Black Asteroid completează lista de artiști și trupe de anvergură, care vor anima timp de 2 zile (10-11 iunie) Valea Gârbăului, locul de desfășurare a celebrului festival.

Ediția a XX-a Delahoya va avea trei scene, una dedicată stilului tehno care a consacrat festivalul, o scenă de LIVE, drum&bass, electro și dubstep, dar și una dedicată artiștilor români, continuând misiunea acestui eveniment de pionierat de a aduce talentele autohtone în fața unei numeroase comunități de fani. 

Biletele pentru ediția din acest an a Festivalului Delahoya pot fi cumpărate până în 16 mai la un preț special, de 89 de lei, urmând ca după această dată, ele să coste 119 lei. 



Festivalul Delahoya a fost fondat în 1997 și a fost primul eveniment de gen din România, reunind tânăra comunitate a fanilor muzicii electronice și fiind martor la evoluția rapidă a acestui gen muzical timp de aproape două decenii. Ediția 2016 beneficiază de sprijinul Primăriei Cluj‑Napoca și al Consiliului Județean Cluj.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu