joi, 19 octombrie 2023

Evenimente la Astra Film Festival - Expoziții și Vibrații AFF30

În cadrul Festivalului Astra Film, pe lângă proiecțiile de documentare, masterclass-uri sau sesiuni de Q&A, se desfășoară o serie de evenimente complementare: expoziții și concerte reunite sub umbrela Vibrații AFF30.

Expoziția "Document: Un Insert în Astra Film 30" creată de artistul Dan Perjovschi, se desfășoară la sediul Astra Film din Sibiu (Piața Mică, nr. 11) în perioada 16-21 octombrie, între orele 11:00 - 20:00. În același timp, la Mall Promenada, etajul I, puteți vizita expoziția de fotografie "30 de ani de Astra Film Festival."

Un alt moment de atracție este expoziția multimedia "Transhumanța-expoziție de fotografie Dumitru Budrala" găzduită într-un mini-dome amplasat în Piața Mare. Această expoziție vă introduce în fascinantul univers al transhumanței prin proiecții pe cupola domului și prin fotografii expuse în exteriorul acestuia.

În foaierele sălii Thalia, puteți explora fascinantul univers al lăutarilor în cadrul unei expoziții inedite intitulată "Dadestar chaveste"/ "Din tată în fiu," semnată de fotograful Iulian Ignat. Această expoziție este deschisă în intervalul 16-21 octombrie, între orele 11:00 și 20:00, precum și pe 22 octombrie, între orele 11:00 și 15:00. Intrarea la toate expozițiile este gratuită.

Evenimentele sub umbrela Vibrații AFF30 sunt concepute pentru a încheia zilele de festival într-o notă relaxantă, cu muzică și socializare. În Chimnița sălii Thalia, DJ Sorin Lupașcu a oferit o seară retro cu muzică pe vinil completată de concertul susținut de Gabriela Atanasov, în timp ce a treia seară a fost marcată de ritmuri de etno-jazz-blues aduse de Nightlosers, o trupă cu un stil inovator și umor aparte în reinterpretarea muzicii blues și a altor genuri tradiționale americane.

În serile următoare, scena va fi animată de artiști precum multi-instrumentalistul și DJ Jarl Flamar, Kana Jambe, Adrian Naidin & Jazz Band, Simply Free, London Klezmer Strings Collective și Cimpoierii din Transilvania.

Aceste evenimente și expoziții variate oferă o experiență culturală bogată în cadrul Festivalului Astra Film și susțin socializarea și relaxarea într-un mediu prietenos.

Astra Film Festival se desfășoară la Sibiu în intervalul 15-22 octombrie 2023.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu