vineri, 7 august 2015

Colours of Cluj Festival 2015 - concerte, ateliere pentru copii precum şi multe alte activităţi

Concertul susţinut de Ada Milea, Anca Hanu şi Cristi Rigman este cel mai aşteptat la Colours of Cluj Festival. Ei vor susţine pe Plaja Grigorescu sâmbătă 15 august ora 21.30 “un spectacol care îmbină muzica, umorul şi versul inteligent aşezat pe ritm“. Alte evenimente desfăşurate pe parcursul celor 3 zile de festival sunt: proiecție de film mut cu acompaniament live şi instalații multimedia, jocuri de evadare, atelier de percuție, bazar și atelier pentru biciclete, treasure hunt precum şi diverse ateliere pentru copii, se precizează în comunicatul de presă transmis de organizatori. Dacă ediţia anterioară a animat şi a colorat străzi din centrul oraşului şi Cetăţuia anul acesta organizatorii îşi propun să atragă atenţia locuitorilor urbei asupra unor alte zone ce merită să fie exploatate respectiv Plaja Grigorescu şi Depozitul de filme.

„Colours of Cluj şi -a îndeplinit menirea de a colora verile clujenilor. Înaintea primei ediţii, în luna august evenimentele de amploare erau ca inexistente. După ce Colours of Cluj a atras mii de oameni, luna august a început să fie „animată” de tot mai multe activităţi, astfel că acum putem spune cu adevărat că oraşul trăiește 12 luni pe an! De aceea, din 2015, Colours of Cluj are loc nu pe străzile din zona centrală, ci în spaţii care merită promovate şi folosite la adevărata lor valoare, locuri cu o îndelungată istorie sau a căror poveste acum începe să fie scrisă, pe care ne dorim să le vedem cât de animate şi în restul anului!”, spune Cristian Hordilă, managerul festivalului.

Petra Simone and the Brothers from Cluj, DJ Rodion, Autumn Hotel (un proiect în care participă muzicieni de la Luna Amară, Kumm și Urma), trio-ul NoPaMe vor „pune în mişcare trupuri şi suflete” pe ritmuri de soul, jazz și R’n’B, pop-rock, grunge, alternative, progressive, jam de percuţii şi muzică electronică.

Cei care vor merge la Depozitul de Filme vor putea participa la un atelier unde să înveţe să îşi repare bicicletele, vor putea participa la un joc de evadare, la treasure hunt sau la un atelier de percuţie, precum şi la alte activităţi propuse de organizatori.

Pentru copii vor fi activităţi special gândite pentru ei de cei de la Kiddostyle şi Minimum Studio.

A treia ediţie Colours of Cluj are loc între 14 şi 16 august 2015 şi este organizată de Asociaţia pentru Film şi Cultură Urbană (AFCU).
Colours of Cluj este un eveniment realizat cu sprijinulPrimăriei Municipiului Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeţean Cluj.
Colours of Cluj sprijină candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.


Sursa foto: Colours Of Cluj,  Ediţia 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu