joi, 6 august 2015

Seri de vară clujene

Mâine se dă startul unei noi ediţii a Serilor de Vară Clujene. În cele 4 locaţii propuse se vor desfăşura 8 evenimente cultural-muzicale.

Astfel în primul weekend pe scena de pe Malul Someşului - Grigorescu vor răsuna acorduri de muzică folk şi acorduri interbelice. Acesta este evenimentul pe care vreau să vi-l recomand cu cea mai mare căldură. Am fost la premiera spectacolului "Paris via ... Micul Paris" care a avut loc în urmă cu câteva zile la Cercul Militar Cluj. Spectacolul face parte din proiectul "Edith Piaf - Maria Tănase - Pod între culturi, punte peste ani", realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca şi susţine candidatura Municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Cu mai multe despre concert şi despre atmosfera transmisă voi reveni într-o altă postare.

În cel de-al doilea weekend pe Cetăţuie pe scena Pergola vor avea loc o proiecţie de film, un spectacol muzical şi tururi ghidate.

Pe Scena Verde - Iulius Parc va avea loc în 21 august un concert de pian şi operă, iar în data de 22 august un recital de operă, operetă, musical şi balet.

În ultimul weekend de august în Piaţa Muzeului vor răsuna acorduri de jazz.

Pentru cei pentru care luna August nu înseamnă concediu, Serile de Vară Clujene îi poate transpune pentru câteva ore într-o atmosferă plăcută, relaxantă de concediu.

Ne vedem acolo! :)


Imagine de la premiera spectacolului "Paris via ... Micul Paris"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu