marți, 5 iulie 2016

UNTOLD caută voluntari!

De azi (5 iulie) până în 11 iulie inclusiv poţi aplica pentru un loc în marea echipă a voluntarilor UNTOLD. În perioada 12-14 iulie vei afla dacă ai fost selectat să faci parte din fenomenul UNTOLD.

Este bine ştiut faptul că la reuşita oricărui festival de amploare mai mică sau mai mare contribuie şi voluntarii. Dacă vrei să contribui şi tu la succesul UNTOLD poţi să aplici pentru unul din cele 1.200 de locuri de voluntari. Locul tău în marea echipă va fi ales împreună cu tine pe baza aptitudinilor, abilităţilor şi preferinţelor tale. Cele 10 departamente în care poţi să activezi sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team, eco team și logistică backstage.

"Voluntarii au șansa să trăiască experiența UNTOLD dintr-o altă perspectivă! Vor cunoaște oameni noi, vor vedea și vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, gașca lor de prieteni va crește și petrecerea va fi una pe cinste." promit organizatorii.

Înscrierile se fac pe site-ul www.untold.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu