marți, 8 decembrie 2015

Patinoar de aproape 900 metri pătraţi în Sala Polivalentă

Spectacolul "Kings on Ice" care va avea loc în data de 18 decembrie 2015 la Sala Polivalentă este unul din cele mai aşteptate momente ale lunii decembrie în materie de entertainment. 

Show-ul de patinaj artistic susţinut de multiplul campion mondial, Evgeni Plushenko alături de Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 și multiplu campion american), Tomas Verner (campion european în 2008 și de 10 ori campion național în Cehia) şi Philippe Candeloro (dublu campion olimpic, de două ori medaliat la Campionatele Mondiale, dublu campion european și de patru ori campion național al Franței) va fi acompaniat de acordurile viorii Stradivarius mânuite de reputatul violonist Edvin Marton, câştigător al unui prestigios premiu Emmy.

În deschiderea spectacolului Kings on Ice va avea loc un concert de colinde susţinut de Marcel Pavel şi Paula Seling.

În comunicatul de presă primit azi la redacţie se precizează că "Oganizatorii le pregătesc clujenilor o amenajare interioară de neuitat, care să introducă publicul în atmosfera sărbătorilor de iarnă; patinatorii având la dispoziție un patinoar de aproximativ 900 de metri pătrați pentru a-și prezenta spectacolul."

O iniţiativă lăudabilă a Quantum Media este că au dezvoltat un parteneriat cu Asociația Little People România, oferind șansa unor tineri bolnavi de cancer să participe gratuit la show-ul de patinaj. Este o tradiţie pentru organizatori ca la fiecare eveniment al lor să dezvolte şi componenta socială.

Organizatorul evenimentului este Quantum Media, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Biletele se găsesc la standul Eventim din Iulius Mall şi în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.
Pentru trei categorii de preţuri biletele s-au epuizat deja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu