vineri, 9 octombrie 2015

Save the date: 13 octombrie - Joe Satriani la Cluj

POST UPDATED! (14 oct 2015)

Peste 6.000 de spectatori au fost aseară la Concertul susţinut de Joe Satriani la Sala Polivalentă. Numărul mare de spectatori a impus deschiderea inelului superior a arenei.

După concert Joe Satriani s-a arătat încântat de publicul şi de atmosfera din timpul concertului: „A fost o seară extraordinară, ne-am simțit minunat atât eu cât și membrii echipei. Publicul a fost foarte primitor și entuziast, ne-am dori să-l avem alături de noi pentru restul turneului „The Shockwave Tour””
La finalul concertului acesta a intrat pe scenă îmbrăcat în tricoul echipei de baschet U Cluj iar din public i-a fost aruncat un clop de moroşan cu care a salutat mulţimea, plăcut marcat de moment.

Prin intermediul unui comunicat de presă dl. Cristian Petica, Director Executiv Quantum Media a precizat: „Ne bucurăm că am putut aduce la Cluj, încă o dată în acest an, un alt artist de renume din lumea muzicală internațională. Reacțiile primite după eveniment, atât din partea invitaților cât și a publicului au fost extrem de pozitive. Mulțumim partenerilor și tuturor celor care ne-au susținut în acest proiect. Sperăm să bucurăm și pe viitor publicul clujean cu noi evenimente de succes."

Mie nu îmi rămâne decât să rememorez momentele plăcute petrecute în timpul concertului şi să le aştept pe următoarele organizate de Quantum Media.

Foto Credits: Sorin Pop http://www.metalhead.ro/poze/poze_joe_satriani_la_cluj-foto-gid-134286-it-2054818-l-1






Cel mai nou album al lui Joe Satriani, Shockwave Supernova, a fost lansat în data de 24 iulie 2015. Este cel de-al 33-lea album al legendarului chitarist de rock instrumental. Acesta a ocupat, în prima săptămână de la lansare, locul 19 în Topul Billboard 200 al celor mai bine vândute albume din lume.

Joe Satriani, va concerta la Cluj, marţi, 13 octombrie, pe scena Sălii Polivalente, începând cu ora 19:30, în cadrul turneului mondial The Shockwave Tour", turneul de promovare al noului album. Acesta a început în Le Zénith Nantes Métropole, Saint-Herblain, Franţa pe 17 septembrie şi se va termina la Eventim Apollo, Hammersmith, Londra pe 10 noiembrie.

Joe Satriani le promite clujenilor o seară excepţională de rock instrumental, el urcând pe scenă alături de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) şi Mike Keneally (clape, chitară).



În deschiderea concertului, clujenii se vor putea bucura de compania chitaristului sud-african Dan Patlansky. „Joe Satriani reprezintă o inspiraţie uriasă pentru mine şi pentru mulţi alţii. Este cel mai vizionar dintre chitarişti şi cel mai influent chitarist al vremurilor noastre. Mă simt extrem de onorat să împart scena cu el.”, afirmă Dan Patlansky, conform comunicatului de presă transmis de organizatori.

Joe Satriani revine în România după ce în 2013 a concertat la Sala Palatului din Bucureşti în faţa a peste 4.000 de spectatori.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu