joi, 7 aprilie 2016

Cazări alternative pentru participanţii la UNTOLDEste de aşteptat ca după primul capitol de succes al poveştii UNTOLD şi lineup-ul anunţat de orgnizatori, Clujul să fie "invadat" din nou de turişti-fani în intervalul 4-7 august. Pentru ca cei care vor veni la Cluj, organizatorii UNTOLD au gândit şi în acest an o variantă alternativă de cazare.

"Astfel, turiștii așteptați la UNTOLD 2016 vor găsi un camping extrem de ofertant, precum și camere în căminele studentești.

Variante de cazare disponibile în CAMPING:
# cort personal sau cort achiziționat de la festival
# Tipi Tents
# Untold Summer Lodge
# Untold Hut
# Untold Mansion

CAMPING-ul va fi dotat și în acest an cu corturi, toalete, dușuri, servicii de pază, puncte de încărcare a telefoanelor mobile. Un lucru inedit în acest an la UNTOLD va fi conceptul de GLAMPING (going camping with style) pregătit de organizatori pentru festivalierii care doresc o experiență premium în camping. Aceștia sunt întâmpinați de corturi atipice, logde sau cabane dotate cu așternuturi, saltele, veioze, surse de energie electrică. În plus, CAMPING-ul va avea și un market, zone de relaxare, baruri și puncte de încărcare a telefoanelor mobile.

În CAMPUSUL UNTOLD pe festivalieri îi așteptă camere studențești cu 2 sau 4 paturi, cu baie la cameră sau baie la comun, cu acces la bucătărie. Toate variantele de cazare pot fi consultate pe www.untoldfestival.com, unde festivalieri pot compara prețuri și facilități." se arată în comunicatul de presă transmis de organizatori.

Accesând linkul https://untoldfestival.com/accommodation doritorii se pot pre-înregistra. În baza pre-înregistrărilor, organizatorii urmează să pună la dispoziţia turiştilor soluțiile de cazare dimensionate corespunzător cererii și preferințelor. In plus, cei care se vor pre-înregistra în perioada următoare, vor primi prin email pagina de cumpărare înainte de a fi comunicată public.


UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu