miercuri, 6 aprilie 2016

Alina Tecșor a nominalizat jucătoarele pentru meciul de la ClujFederaţia Română de Tenis a anunţat astăzi componenţa lotului care se va deplasa la Cluj pentru meciul din FED Cup cu echipa Germaniei. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României le-a nominalizat pe Simona HALEP (locul 6 WTA), Monica NICULESCU (32 WTA), Irina BEGU (34 WTA) și Alexandra DULGHERU (97 WTA).

”Echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Germania reuneşte cele mai în formă jucătoare ale momentului. Simona, Irina, Monica şi Alexandra sunt bucuroase şi mândre să reprezinte din nou culorile României, împotriva unei echipe puternice. Formăm o echipa omogenă, echilibrată şi optimistă, pregătită să lupte pentru a rămâne în Grupa Mondială.

Întâlnirea va fi cu siguranţă una foarte disputată, Germania fiind o echipa solidă, dar credem în sansa noastră şi în devotamentul fetelor. Mulţumim fanilor că sunt alături de echipa României şi îi aşteptăm cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simţit foarte bine în februarie”, a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

Altfel, căpitanul-nejucător al echipei Germaniei, Barbara Rittner, a anunţat echipa care va juca la Cluj: Angelique Kerber (2 WTA), Andrea Petkovic (28 WTA), Annika Beck (40 WTA) şi Julia Goerges (58 WTA).

Meciul de la Cluj, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup by BNP Paribas, va avea loc pe 16 și 17 aprilie, în Sala Polivalentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu