duminică, 5 iunie 2016

Ultima zi de TIFF - ediţia 15

Au trecut repede cele 9 zile de Festival de până acum!
Ultima zi, e o ocazie bună pentru cei care nu au avut timp de filme să îşi ia revanşa, iar pentru cei împătimiţi e o ocazie bună pentru o infuzie consistentă de filme, aşa să le ajungă până anul viitor.

Azi, la Cinema Victoria pot fi văzute două dintre filmele premiate aseară în cadrul Galei de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania:
de la ora 17.30 filmul câştigător al Premiul Publicului - Ușa deschisă, regia Marina Seresesky
de la ora 20.00 filmul câştigător al Trofeului Transilvania - Câini, regia Bogdan Mirică
Foto; Chris Nemeş
La TIFF Lounge de la ora 17.00 o puteţi întâlni pe Mădălina Ghenea care va răspunde întrebărilor publicului într-o discuţie moderată de jurnalistul Mihnea Măruţă.

ESCAPE, Between the Limits, un film interactiv care implică realitatea virtuală 360°, regizat de Millo Simulov, va putea fi vizionat și experimentat în zona TIFF Lounge din Pața Unirii, începând cu ora 10.00 și până la 21.45. Merită încercat!

Filmul din Piaţa Unirii, Belgica, i-a adus regizorului belgian Felix van Groeningen Premiul pentru regie la Sundance 2016. Filmul urmărește succesul și declinul inevitabil al clubului Belgica și a fost inspirat de povestea reală a a doi frați, proprietari ai faimosului bar Charlatan din orașul Ghent. Coloana sonoră excelentă îi aparține trupei Soulwax, care a compus melodii pentru mai multe formații fictive din film, complet diferite ca gen.

Pentru programul complet al filmelor accesaţi: http://tiff.ro/program


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu