miercuri, 16 septembrie 2015

Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts în deschiderea Comedy Cluj 2015

Ecranizarea din deschiderea Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj e o comedie romantică asezonată cu puţină dramă care urmăreşte legătura care se înfiripă între un elev de liceu, Ed Wallis şi un asasin pensionat al CIA, Ashby Holt. Cei doi protagonişti se întâlnesc într-un moment important din viaţa fiecăruia: Ashby, pensionat fiind se retrage într-un orăşel liniştit şi încearcă să se împace cu lucrurile ce a trebuit să le facă în cariera s-a la CIA iar Ed care încearcă să se acomodeze cu viaţa în noul  liceu încercând să-şi păstreze identitatea.

Ashby (regizor şi scenarist Tony McNamara) a avut premiera anul acesta la Festivalul de la Tribeca. În  rolurile principalce pot fi văzuţi Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts. Scenariul a fost nominalizat printre cele mai bune ale anului de către Asociaţia Scenariştilor Australieni.

Proiecţia  va  avea  loc  vineri,  16 octombrie, începând cu ora 19:00, la Cinematograful Florin Piersic.

Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundaţia Europeană pentru Cultură Urbană, cu sprijinul Banca Transilvania și Consiliul Naţional al Cinematografiei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu