sâmbătă, 19 decembrie 2015

7.432 spectatori aseară la Kings on Ice

Spectacolul de patinaj artistic prezentat aseară pe patinoarul amenajat în interiorul Sălii Polivalente a fost răsplătit cu aplauze şi urale de cei 7432 de spectatori prezenţi. Patinatori de clasă mondială au oferit publicului un regal de patinaj acompaniat pe alocuri de acordurile minunate ale viorii Stradivarius mânuite de Edvin Marton, creându-se astfel o combinație unică de divertisment și sport.

Fiind pentru prima dată la Cluj-Napoca, Evgeni Plushenko a dorit să vină şi cu program nou. "Oraş nou, program nou" a declarat acesta la conferinţa de presă. 

Astfel, aseară, Evgeni Plushenko alături de Johnny Weir, Tomas Verner, Philippe Candeloro, Kiira Korpi şi de alţi 6 patinatori, nu mai puţin celebrii,  au prezentat publicului clujean un program special, o compoziție originală și o compilație best-of a celor mai bune și îndrăgite momente din programele care i-au consacrat.
Spectacolul a fost completat şi de frumoasele costume ale patinatorilor care pe mine m-au fascinat. A fost pentru prima oară când am văzut patinaj artistic "pe viu". Sunt fascinată de ceea ce se vede la televizor, dar live totul e altfel, e încărcat de emoţie, de entuziasm şi bucurie pură.

“Publicul român este plin de pasiune și emoție; un public minunat. Am avut show-uri de succes în mai multe țări, însă România este unică. Sunt foarte încântat să am un spectacol alături de Evgeni Plushenko la Cluj, pentru prima dată. Voi cânta la o vioară Stradivarius din anul 1699 și va fi cu siguranță un moment special din viața mea. Aștept să mă întâlnesc cu publicul din Transilvania și le pot spune că va fi un show memorabil, pe care și-l vor aminti toată viața”, a declarat "prințul viorii" și laureatul premiului 'Emmy', Edvin Marton în timpul conferinţei de presă.

Iar eu pot să spun ca a fost într-adevăr un show memorabil, extraordinar, o amintire pe viaţă! (vorba unei prietene) Şi pentru că fotografiile ne pot ajuta să rememorăm momentele plăcute vă invit să vedeţi în cele ce urmează o selecţie care cuprinde toate momentele zilei.Organizatorul evenimentului a fost QuantuMedia în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu