sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Florin Piersic sărbătorit la ... Florin Piersic

Florin Piersic, marele nostru actor va împlini miercuri, 27 ianuarie, 80 de ani. Cu această ocazie la cinematograful ce îi poartă numele au fost programate în zilele de 26 şi 27 ianuarie 4 proiecţii de filme, unele cu intrare gratuită, după următorul program:

Florin Piersic şi Victor Stănculescu în filmul Paraşutiştii

Marţi, 26 ianuarie, publicul clujean are ocazia de a viziona unul din filmele mai puţin cunoscute, în care Florin Piersic a jucat rolul unui comandant de paraşutişti aspru şi intransigent care îşi neglijează familia în favoarea meseriei. Filmul Paraşutiştii a fost regizat de Dinu Cocea în anul 1972 şi alături de Florin Piersic avem ocazia să îi revedem pe Silviu Stănculescu, Valeria Seciu, Geo Costiniu, Ileana Popovici, Emanoil Petruţ. 
În deschiderea evenimentului, maestrul Florin Piersic va prezenta acest film drag sufletului său și va sta de vorbă cu spectatorii.

Evenimentul începe la ora 18.30, iar preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot achiziţiona de la Caseria cinematografului.

Miercuri, 27 ianuarie, vor fi proiectate următoarele filme:

- ora 10.00: De-aş fi...Harap Alb (r. Ion Popescu Gopo, 1965) (doar cu programare la nr de telefon: 0748679759)
- ora 13.00: Haiducii lui Şaptecai (r. Dinu Cocea, 1970)
- ora 15.30: Colierul de turcoaze (r. Gheorghe Vitanidis, 1985)

Intrarea, la toate cele trei filme, este gratuită in limita locurilor disponibile.

După-amiază, de la ora 18.30 Cinematograftul Florin Piersic în parteneriat cu Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi TVR oferă posibilitatea clujenilor care îl îndrăgesc pe Marele Maestru să urmărească în direct transmisiunea spectacolului "Nu-ntreba câţi ani am!".

Intrarea la acest eveniment costă 10 lei. Copiii si pensionarii beneficiaza de intrare gratuita in limita locurilor disponibile.

Florin Piersic în filmul De-aş fi Harap Alb

Florin Piersic în filmu Haiducii lui Şaptecai
Florin Piersic alături de Szobi Cseh în filmul Colierul de turcoaze


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu