vineri, 20 mai 2016

Cumpără online biletul la TIFF!

S-au pus în vânzare ONLINE bilete la filmele din cadrul TIFF! Verificați programul: bit.ly/Program_TIFF2016, alegeți filmele pe care nu vreți să le ratați și apelați la biletmaster.ro: bit.ly/Bilete_TIFF2016

(n.r. pentru scurte perioade de timp se poate ca site-ul www.tiff.ro să nu funcţioneze, am întâmpinat această problemă, dar programul poate fi accesat şi direct de pe pagina biletmaster.ro.)

Programul printat apare la zilele următoare!!

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare pe www.biletmaster.ro și pe aplicația mobilă TIFF începând din 20 mai. De la casieriile TIFF se pot cumpăra începând de luni, 23 mai, la Cinema Florin Piersic, Cinema Arta, Cinema Victoria, Cinema City Iulius și Casa TIFF (doar pentru invitați și persoanele acreditate), iar din 27 mai în Piaţa Unirii și în restul locațiilor, printre care și noua Dacia Mănăștur.

TEHNOLOGIE
Aplicația TIFF 2016, care conține toate filmele și evenimentele TIFF și va include în curând programul, este disponibilă în App Store și Google Play. De anul acesta, se pot cumpăra bilete online direct din aplicație. De asemenea, tot ca o noutate, toate biletele și cardurile vor fi scanate la intrare cu ajutorul a 20 de cititoare de coduri de bare performante. Cei care și-au achiziționat bilet online pot intra pe baza acestuia printat sau în format electronic, el putând fi scanat de pe dispozitivele mobile.

Totodată, device-urile Beacons vor permite promovarea în timp real a anumitor evenimente direct în locațiile în care au loc. Utilizatorii care și-au instalat TIFF App (pe iOS, Android sau dacă au activată opțiunea Bluetooth) vor primi notificări în timp real, dacă se află în raza beacon-ului. Notificarea va afișa o imagine și îi va permite utilizatorului să cumpere bilet direct selectând butonul Buy Tickets.

La ediția aniversară de 15 ani, TIFF derulează o campanie pe Instagram cu hashtag-ul #TIFFMoments, momentan live pe moments.tiff.ro. În timpul festivalului, pozele făcute în cadrul TIFF și urcate pe conturile de Instagram cu hashtag-ul #TIFFMoments vor ajunge pe ecranele interactive instalate în Piața Unirii și alte locații din Cluj. 

Festivalul Internațional de Film Transilvania (27 mai – 5 iunie 2016) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația pentru Festivalul de Film Transilvania.


Cu sprijinul: Ministerului Culturii, Centrului Național al Cinematografiei, Primăriei şi Consiliului Local Cluj, Institutului Cultural Român, Consiliului Judeţean Cluj, Programului Europa Creativă – MEDIA al Uniunii Europene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu