miercuri, 10 februarie 2016

Armin Van Buuren revine la UNTOLD

ARMIN van BUUREN își păstrează promisiunea făcută la prima ediție UNTOLD, în fața a 70.000 de oameni, de a se întoarce pe scena celui mai așteptat festival din România şi promite că va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album EMBRACEce va debuta în luna mai la Amsterdam

Prezenţa lui completează line-up-ul electronic-dance-music format din TIESTO, HARDWELL și AFROJACK.

"A fost atât de impresionat de publicul UNTOLD încât, la ediția din 2015, ARMIN van BUUREN, a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi, l-a sensibilizat atât de tare pe artist încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoții.

Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe ARMIN van BUUREN din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate.  De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ MAGAZINE." se arată în comunicatul de presă transmis de organizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu