luni, 27 iunie 2016

Campionatul Naţional de Atelaje cu doi cai

Sursa foto: bistriteanul.ro
În cadrul bazei hipice de la Herghelia Beclean se va desfăşura în weekend-ul 1-3 iulie 2016 Etapa a II-a a Campionatului Naţional de Atelaje pentru doi cai.

Probele desfăşurate pe parcursul celor 3 zile de concurs vor oferi ocazia publicului să admire exemplare de cai deosebit de frumoase şi spectaculoase care împreună cu aletajele şi conducătorii de echipaje vor oferi un spectacol extraordinar.
Juriul va puncta atât prezentarea cailor şi a întregului echipaj cât şi executarea probelor, din punct de vedere tehnic, cât mai aproape de perfecţiune.

Probele se vor desfăţura după cum urmează:

- vineri 1 iulie, ora 12.00 Proba A - într-un careu de 40/100 de metri, va avea loc proba de prezentare şi dresaj;
- sâmbătă 2 iulie, ora 10.00 Proba B - Maraton, cea mai spectaculoasă etapă din concurs pentru public, punând la încercare rezistența fizică și pregătirea tehnică a cailor și a driverilor;
- duminică, 3 iulie, ora 11.00 se va derula proba de obstacole, Proba C.

Premierea probelor A,B,C şi compusă va avea loc duminică începând cu ora 13:00

Herghelia Beclean, propriu-zisă, a fost înfiinţată în 1978 în urma dezvoltării şi extinderii depozitului de armăsari ce funcţiona aici din anul 1970. 
Astăzi, herghelia este destinată creşterii şi ameliorării raselor: Furioso North Star şi Semigreu Românesc, promovării cailor de rasă prin sportul ecvestru şi agrement. Totodată este depozit de armăsari de montă publică pentru ameliorarea cabalinelor din marea creştere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu