luni, 6 iulie 2015

23 de zile până la UNTOLDFestivalAnul acesta mai mult decât în alţi ani Clujul freamătă de tinereţe, de viaţă, de muzică, de film, de teatru, de cultură şi asta nu doar pentru faptul că oraşul de pe Someş este Capitala Europeană a Tineretului 2015. Datorită manifestărilor muzical-culturale ce se desfăşoară an de an aceasta începe să devină o stare de fapt.

Avem evenimente mari care de mult au depăşit graniţele oraşului şi ale tării prin succesul pe care l-au dobândit cu ficare ediţie. O să amintesc doar de Festivalul Internaţional de Film Transilvania, Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj, Jazz in the Park, Întâlnirile Internaţionale de la Cluj, Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete Puck, Electric Castle, Mioritmic, Colours of Cluj care îmi sunt şi cele mai dragi.

Acum este în toi organizarea unui alt festival care după cum se anunţă nu va fi mai prejos decât cele menţionate anterior sau altele nemenţionate de mine. Este vorba despre UNTOLD Festival. Aceata de va desfăşura pe parcursul a 4 zile în perioada 30 iulie – 2 august. Succesul este asigurat în primul rând de numărul mare de bilete şi abonamente vândute în timp record (peste 15.000 de bilete vândute în doar 7 zile, record pentru un festival outdoor România) precum şi de numele artiştilor care au confirmat participarea la Festival: Avicii, David Guetta, Armin van Buuren,  Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Subcarpați, Suie Paparude şi mulţi alţii.


„Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa și promitem că UNTOLD Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experiență senzorială unică, în România. UNTOLD va aduce la un loc acțiunea, personajele și intriga unei povești de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia și dorința unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionații de muzică din regiune”, a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

UNTOLD Festival este proiectul de divertisment major al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.


Zilele următoare voi reveni cu noutăţi dar şi cu Povestea care va invada Clujul în cele 4 zile de UNTOLD Festival.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu