duminică, 11 octombrie 2015

Dans, muzică irlandeză, holograme: Dangerous Games

Michael Flatley a adus dansul irlandez în centrul atenției la nivel mondial în urmă cu mai bine de 21 de ani, pentru ca apoi în 1996 să creeze Lord of the Dance. De atunci, măiestria lui artistică și producțiile la scară mare au fascinat mai mult de 60 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Aflat în turneu mondial, cel mai nou show produs de Michael Flatley – Dangerous Games, a ajuns sâmbătă seara şi la Cluj-Napoca. Lord of the Dance au revenit de această dată cu un spectacol care a păstrat poveştile originale, a luptei dintre bine şi rău şi povestea de dragoste, la care au fost adăugate elemente vizuale de excepţie. Pe lângă acestea, dansul roboţilor, costumele uimitoare, hologramele, noile elemente incendiare, pline de culoare precum şi prestaţia protagoniştilor au făcut ca publicul prezent în Sala Polivalentă să izbucnească în ropote de aplauze, uneori chiar înainte de a se încheia un munăr, culminând cu zecile de minute de aplauze de la finalul spectacolului.

Într-un final pot spune că producţia, chiar daca a durat mai puţin decât m-am aşteptat, m-a captivat fiindu-mi tot mereu solicitată atenţia atât de dansatori cât şi de fundalul dinamic care a completat dansul şi muzica.




Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” a fost organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF şi reprezintă un punct de referinţă în programul cultural şi de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă.

Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes naţional Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu