joi, 8 octombrie 2015

Maeştrii dansului vin sâmbătă la Sala Polivalentă

TiMAF - Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania aduce la Cluj cel mai nou show produs de Michael Flatley. Numele său şi brandul “Lord of the Dance” au devenit sinonime cu măiestriea dansului şi cu producţiile la scară mare, care au hipnotizat publicul din întreaga lume. Trupa se află în turneu mondial cu spectacolul Dangerous Games” care a avut debutul la celebrul teatru londonez, London Palladium.
Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliştii de la Los Angeles Times, va încânta publicul clujean cu elemente spectaculoase de coregrafie şi cu momente artistice de excepţie. Proiecţiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, vor crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. Lupta dintre Bine şi Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru zeci de minute parte a unei lumi mitice în care lupta dintre personajele pozitive şi spiritele rele se va face pe aceeaşi scenă.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, sâmbătă, 10 octombrie începând cu ora 20.00. Intrarea se va putea face începând cu ora 19.00
Biletele pentru eveniment se mai pot achiziţiona de pe site-urile: bilete.ro şi eventim.ro, dar şi de la partenerii TiMAF.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF şi reprezintă un punct de referinţă în programul cultural şi de divertisment pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă.
Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes naţional Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu