miercuri, 18 mai 2016

Clujul petrece Retro!!


Cel mai mare retro party din România te așteaptă să-i vezi live pe Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban și No Mercy!

Dacă cumva ți-a scăpat, îți spunem noi că pe 16 și 17 iunie Cluj-Napoca va fi din nou gazda celui mai mare retro party din România, la cea de-a trei-a ediție a mult așteptatului evenimet “We Love Retro”. De-a lungul edițiilor trecute, peste 100.000 de oameni au dat viață festivalului care aduce un zâmbet pe buze cu gândul la vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală.

De această dată, evenimentul va fi împărțit în două seri, prima - “We love rock” fiind dedicată muzicii rock, după cum îi zice și numele, unde îi puteți vedea live pe:
Semnal M
Smokie
Bonnie Tyler

Te așteaptă 240 de minute de muzică live.

Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 19:00.

Cea de-a doua seară, vine ca o invitație deschisă tuturor iubitorilor acestui gen de muzică, “We love '90's” aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și în ziua de azi:
No Mercy
Mr. President
Dr. Alban
E-Type

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 20:00.

Poate e bine să știi că Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală Europeana a Tineretului în 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu