sâmbătă, 18 iunie 2016

We Love Retro 2016 a fost un adevărat succes

Cele 2 zile de muzică retro au adus un record de audienţă la Sala Polivalentă. Dacă prima seară muzica rock a atras în jur de 5000 de spectatori, numărul acestora aproape că s-a dublat din seara de vineri.

Seara dedicată muzicii retro rock, We love Rock, a debutat cu concertul celor de la Semnal M, alături de care a urcat pe scenă, pentru a interpreta câteva piese, mezzosoprana Iulia Merca. Au urmat apoi cei de la Smokie, trupă care a celebrat joi seara, la We Love Retro, 41 de ani de existență. Recitalul lor a fost urmat de un show de excepție susținut de Bonnie Tyler, care a cântat alături de public cele mai celebre melodii ale anilor ‘80 și ‘90. Foarte frumos a fost gestul celor de la Smokie, care la sfârşitul concertului lor au reintrat în scenă în uralele publicului, cu steagul României.
Seara We Love the 90’s a fost realmente o petrecere retro imensă de unde toată lumea a plecat extrem de mulţumită şi încântată, de la organizatori şi artişti până la spectatori.
Pe scenă au urcat No Mercy, Mr. President, Dr. Alban și E-Type. Atmosfera dintre concerte a fost întreţinută de cântăreţi autohtoni şi de o trupă de dansatori care au contribuit pe deplin la transpunerea spectatorilor în atmosfera discotecilor anilor '80 - '90.
We Love Retro 2016 s-a ridicat cu mult peste așteptări. Pornind de la line-up, la sonorizare, public, tehnic și organizare, pot spune că totul a ieșit așa cum ne-am dorit. Am început acest proiect acum 3 ani de zile cu visul de a readuce pe scena din România artiștii anilor ‘80 și ‘90 și de a demonstra că show-urile pe care ei le oferă merită urmărite. Mă bucur să văd că de la an la an interesul publicului este tot mai mare și că, putem afirma din nou că am reușit să stabilim un record de audiență în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru al treilea an la rând We Love Retro a dat jos orice barieră existentă între generații și a adus împreună un public divers, incredibil de frumos. Sincer vă spun că abia aștept să începem pregătirile pentru We Love Retro 2017, însă până atunci doresc să mulțumesc tuturor celor care au crezut în proiectul nostru și ne-au ajutat și, bineînțeles, publicului, care s-a distrat, a dansat și a dat viață petrecerii We Love Retro.- Iancu Șerbănescu, organizator We Love Retro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu