joi, 14 iulie 2016

Caravana mobilă BLOOD NETWORK ajunge la Cluj

După succesul de anul trecut al campaniei Pay with Blood, premiată cu premiul Silver Lion, la secțiunea PR, la cea mai prestigioasă competiție din industria creativității din Europa, Cannes Lions, organizatorii Untold au pregătit pentru acest an o adevărată "revoluţie" în ceea ce priveşte donarea de sânge.

Astfel UNTOLD împreună cu singura platformă tehnologică de donare de sânge din România, Și Eu Donez, au pus bazele primei Rețele a Donatorilor Benevoli de Sânge. Membrii platformei vor fi anunțați prin newsletter sau telefon, dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din județul lor. Sistemul poate să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului.


Campania BLOOD NETWORK a debutat în data de 7 iulie și se va desfășura în toate Centrele de Transfuzii din țară până în 29 iulie.


În zilele de 15,16,17 iulie la Cluj-Napoca (în Piaţa Unirii) şi apoi la Bucureşti în zilele de 18, 19, 20 iulie doritorii vor putea să doneze sânge şi în cadrul Caravanei Mobile. 

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless. 

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe siteul www.untold.com, primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu