miercuri, 20 iulie 2016

UNTOLD se apropie cu paşi repezi şi cu surprize pe măsură

Festivalul UNTOLD aflat la cea de-a doua ediţie începe să devină un fenomen dacă mă gândesc doar la elementele de noutate şi de campaniile ce le-a dezvoltat la nivelul întregii tări.
Pe lângă campaniile Pay with Blood transformată anul acesta în reţea de donatori de sânge, Blood Network şi campania Bac de 10 (care continua şi aul acesta), prin asociere cu diverşi parteneri au pus bazele mai multor campanii menite să promoveze Transilvania pe plan internaţional si să atragă turişti în zonă, mai ales în perioada festivalului.

Transilvania All Inclusive este una dintre aceste campanii. Prin această campanie UNTOLD își propune să fie mai mult decât un festival de muzică, și să devină un ambasador și un deschizător de drumuri pentru turiștii care participă la cea mai tare experiență muzicală a anului 2016. Astfel, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, brățara UNTOLD va oferi în perioada 5-19 august reduceri în toate obiectivele turistice importante din Transilvania, transformând tărâmul lui Dracula în cel mai mare resort din lume.

O altă asociere de succes este cea cu brandul Ursus, aceasta ducând la lansarea pe piaţa a primei beri pentru un festival de muzică din România: Ursus UNTOLD.

Tot în premieră pentru România este şi cea mai nouă campanie anunţată de organizatori: THE CLOUD RIDER, un Boieng 747 cu 140 de locuri, este charterul UNTOLD cu plecare de pe Aeroportul Internațional Otopeni din București, în noaptea de 3 spre 4 august, la ora 00.10 și cu întoarcere în noaptea de 8 spre 9 august la ora 02.10. Pe tot parcursul zborului, INNA va fi cea care va întreține petrecerea de la 8.000 de metri altitudine.

Cei care nu au mai prins locuri în avion sau vin din alte oraşe pot urca la bordul autocarului, THE TARMAC EATER care pornește petrecerea din șașe orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov și Baia Mare. 8 autocare vor porni în zilele de 3, 4 și 5 august și vor oferi pe tot parcursul drumului, fanilor UNTOLD, experiențe incredibile și surprize pline de magie. The Tarmac Eater te aduce și înapoi acasă luni, 8 august.
Cei care doresc să achiziționeze unul dintre puținele locuri rămase disponibile pentru călătoria spre lumea magică UNTOLD pot găsi mai multe informații pe http://www.tui-travelcenter.ro/untold.
 

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu