vineri, 29 mai 2015

Under Electric Clouds/Sub nori electrici la TIFF

Primul film văzut de mine anul acesta la TIFF este Pod Elektricheskimi Oblakami/Under Electric Clouds/ Sub nori electrici. Filmul regizat de Aleksey German prezentat în cadrul secţiunii Supernova este o co-producţie Rusia, Ucraina, Polonia.

Acţiunea filmului se desfăşoară în anul 2017 la exact 100 de ani de la Marea Revoluţie Socialistă sau Revoluţia din Octombrie. Filmul prezintă povestea unor personaje care se întrepătrund ca într-un dans haotic pe fondul unui peisaj gri, suprarealist: un zgârie-nori contorsionat, neterminat, un șantier părăsit,  ceată, zăpadă si muzică. Viitorul pare sumbru, fără speranţă, deoarece lumea este în pragul unui nou război.


Filmul mai poate fi vizionat la Cercul Militar în data de 1 iunie la ora 18.00.

Biletele se pot achiziţiona on-line pe www.biletmaster.ro sau de la Cinema FLORIN PIERSIC, Cinema ARTACinema VICTORIACINEMA CITY IULIUSCasa TIFF (doar pentru invitaţi şi persoanele acreditate), Piaţa Unirii, Cercul Militar,  Casa de Cultură a Studenţilor, programul casieriilor fiind următorul: Vineri 29 mai - Duminică 7 iunie: 09:00 - 23:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu