marți, 25 august 2015

Rock Fall Cluj Festival

UPDATE: Festivalul a fost anulat.



În perioada 11 – 13 octombrie 2015 se fa desfăşura la Sala Polivalentă Festivalul de muzică Rock Fall Cluj Festival. Dacă în primele 2 zile vor urca pe scenă mai mulţi artişti, ziua a 3-a este în dedicată legendarului Joe Satriani şi membrilor trupei sale, respectiv  Marco  Minnemann  (tobe),  Bryan  Beller  (bass)  și  Mike  Keneally  (clape,chitară). “Duminică,  în  11  octombrie,  pe  scena  Sălii  Polivalente  vor  urca  Ştefan  Bănică  Jr.,  VAMA și RoadKillSoda. Luni, este rândul clujenilor de la Semnal M, alături de Viţa de Vie și Phoenix, iar seara de marți, 13 octombrie, îi va fi dedicată în exclusivitate lui Joe Satriani.”  se precizează în comunicatul de presă al evenimentului.

Abonamentele pentru zilele 11 și 12 ale festivalului ROCK FALL Cluj Festival (fără concertul cu Joe Satriani) pot fi achiziționate la următoarele prețuri: 65 de lei pentru categoria IV-a, 85 de lei pentru categoria III-a, 105 lei pentru categoria II-a, 130 de lei pentru categoria I, 150 de lei pentru categoria PREMIUM, 180 de lei pentru categoria VIP, 210 de lei pentru categoria VIP TRIBUNĂ și 285 de lei pentru categoria VIP LOJĂ.


Biletele pentru concertul Joe Satriani din 13 octombrie se vând separat și sunt deja disponibile, cu prețuri  de  la  80  lei  la  300  de  lei.  Acestea  pot  fi  achiziţionate  de  pe  site-urile  eventim.ro  şi satriani.funticket.ro.

Vama


Phoenix



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu