joi, 10 septembrie 2015

Comedy Cluj #7 - film şi teatru


Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj împlineşte 7 ani. Ediţie de ediţie, organizatorii au propus publicului pe lângă multe filme şi câte una sau două piese de teatru. Anul acesta în program este inclus mai mult teatru dând astfel "startul transformării festivalului într-un melanj de film şi teatru."

"Pentru a acoperi cât mai multe faţete ale comediei, organizatorii au decis anul acesta să extindă latura de scenă a acestei arte prin includerea în program a mai multor spectacole de teatru. Dacă, până acum, teatrul a fost prezent la Comedy Cluj în mod izolat, cu unul, două spectacole la fiecare ediţie, începând cu acest an festivalul pune un accent mai mare pe comedia jucată pe scenă. Treptat, Comedy Cluj se va transforma într-un mix de film şi teatru, un pas natural de a îmbina comedia de pe marele ecran cu forma ei jucată încă de acum 2.000 de ani." se arată în comunicatul transmis de organizatori.

Pe lângă cele aproape 200 de filme din program, publicul va potea viziona patru piese de teatru remarcabile:
- 39 de trepte, regia Gabriela Dumitru;
- Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike, regia Horia Suru
- În Parc, regia Radu Iacoban
- Cupluri, regia Vlad Zamfirescu


Festivalul Comedy Cluj se va desfăşura în perioada 16-25 octombrie 2015 şi este organizat de Fundaţia Europeană pentru Cultură Urbană, cu sprijinul Banca Transilvania şi Consiliul Naţional al Cinematografiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu